Benzema T-Rex scorer et brak

I denne kampen mellom Real Madrid og Manchester City så fansen for seg ulike avslutninger, men de forventet ikke at det skulle ende 4-3. Du forstår endelig at dette er fotball, og dette er fotball som vi elsker og hater. Du kan aldri gjette slutten før i siste øyeblikk.

I denne kampen, på grunnlag av Manchester Citys ett poengs ledelse, var Real Madrid objektiv i det 32. minutt. Benzema, som hadde på seg en draktsett fotball, feide målet og scoret et mål for Real Madrid. På vei inn i andre halvdel av midtbanen med en score på 1 til 2, er ikke Real Madrid, som er gjest, desperat.

I starten av andre omgang viste Manchester City nok en gang sin styrke, og Real Madrids stahet brøt også fullstendig ut. Det klassiske manuset fortsetter. Real Madrid, som trengte en helt, ventet på at Benzema Tyrannosaurus Rex i nr. 20- Real Madrid draktsett skulle score enda et mål. I andre omgang scoret begge sider to mål. Til slutt beseiret Manchester City Real Madrid knepent med ett mål. Stillingen mellom de to lagene ble låst til 4-3. Manchester City Champions League semifinale Første runde vunnet.