til han når toppen

Kanskje du i dag gikk glipp av en klassisk reverseringskamp som kan registreres i Champions Leagues historie. Tilbake til Bernabeu med en scoring på 3-4 i første omgang, scoret Real Madrid 1 mål av Manchester City i det 72. minutt, og stillingen 3-5 varte til 89 minutter. For øyeblikket har Real Madrid bare 1 % sjanse til å gå videre. Nå har miraklet kommet! Rodrygo, som kom fra benken, scoret to ganger for å sende kampen til overtid. Den jævla sjarmen til denne ekte fotballen, helt til siste øyeblikk, hvem vet?

Benzema har scoret 10 mål i Champions League denne sesongen iført en Real Madrid- draktsett fotball, noe som gir Ronaldos rekord i 2016/17-sesongen. Rodrygo assisterte Rodrygo i løpet av 89 minutter i denne kampen, noe som gjorde totalresultatet 4-5. En gang Ronaldos beste spisspartner, Benzemas utbrudd denne sesongen er ingen tilfeldighet. Tidligere sa Benzema i et intervju at han hadde lært av Ronaldo tidligere. Mye, da Ronaldo dro, var alt på plass.

Da Ronaldo sluttet i 2018, kom Real Madrid endelig tilbake til Champions League-finalen fire år senere, selv om Hazard ikke var særlig kompetent i nr. 7- Real Madrid draktsett, Rodrygo, som landet på Bernabeu i en alder av 45 millioner i en alder av 17, scoret to ganger med en gulllignende remis i dag. Benzema kunngjorde denne bølgen av hardt arbeid og tapperhet, og befant seg også i dette systemet da det var på tide å høste. Deretter ventet det på at Benzema skulle nå toppen.